Header Image

OM OSS

Festivalstaben

André Hrafn Bendigtsen
Festivalsjef / booking
post@askerock.no

André Hrafn har over 17 års erfaring fra musikkbransjen som blant annet musiker, musikkprodusent, lydtekniker, og arrangør. Han har også drevet plateselskap, samt jobbet i Gramo. Som festivalsjef har han ansvaret for at alle i staben følger opp sine ansvarsområder og sørger for at resultatet blir så godt som overhodet mulig for både publikum, artister og alle andre involverte!

Eirin Bendigtsen
Kokk
eirin@askerock.no

Eirin jobber til daglig som pedagogisk leder i barnehage, og har også mange års erfaring som musiker. Hun er svært glad i god mat, og tryller frem de lekreste retter daglig på kjøkkenet hjemme. I Eirins kjøkken er Toro-poser forbudsvare – alt skal lages fra bunnen av! Under festivalen har hun ansvaret for matlaging og matservering til både artister og publikum, og hun styrer festivalkjøkkenet med jernhånd for å sikre at det er godsaker nok til alle!

Ida Cronblad
Økonomi- og bandansvarlig
okonomi@askerock.no

Til vanlig jobber Ida som fastlege i Tromsø, men som mangeårig musiker og med bred økonomisk erfaring fra yrket sitt, stiller hun med uvurdeerlig kompetanse innen økonomistyringen til festivalen. Hun er også bandansvarlig under festivalen, og har ansvaret for at alle artister får i seg mat, får gjort seg klare til scenen etc. Kort sagt – Ida sørger for at bandene har det bra under festivalen!

Børje Cronblad
Lyd- og teknisk ansvarlig
borje@askerock.no

Børje bedriver dagene som kirurg ved Tromsø Universitetssykehus, men det er bak spakene ved lydbordet han virkelig opererer! Han har mange års erfaring bak seg som lydtekniker både live og i studio, og under festivalen sørger han for at artistene har den beste mulige lyttingen, og at publikum blir blåst av banen av lydkvaliteten han produserer!

Ester Olsen
PR-ansvarlig
ester@askerock.no

Ester er Askerocks eminente PR-ansvarlig. Hun har ansvaret for alt som går ut av info i samarbeid med festivalsjefen, og styrer blant annet Instagram-kontoen til festivalen med jernhånd og hyppige oppdateringer. Esters oppgaver er at festivalen blir sett, og å spre de gode minnene underveis og etter festivalen til alle som vil ha et tilbakeblikk – eller angre på at de ikke var her!

Oskar Olsen
Baransvarlig
oskar@askerock.no

Med flere års erfaring bak spakene i diverse studentbarer, er Oskar den selvskrevne kandidat til å drifte Askerock sin egen eminente brus-bar! Med kyndige hender, tapper Oskar og hans team saft og brus i alle varianter og fasonger til festivalgjestene. Her får også festivalgjestene ikke bare slukket tørsten, men de vil også få stille sulten via en rooolig festivalmeny.

Unni Bendigtsen
Dekoransvarlig
unni@askerock.no

Fra hun knapt kunne gå, har Unni drevet på med forskjellige kunst- og håndtverksformer som tegning, maling, digital tegning, søm, trykk, etc… På Askerock stiller hun sin kompetanse til rådighet som vår egen dekoransvarlig. Ser du noe heftig dekor under festivalen?
Det er garantert Unni sitt verk!