Header Image

Frivillig

Har du lyst til å bidra med det lille ekstra til festivalen og jobbe som frivillig? Vi trenger alltid flere!

Askerock trenger flere frivillige til å betjene diverse festivalfunksjoner både før, etter og underveis i festivalen. Alle frivillige får selvsagt mat og drikke dagen(e) de jobber, samt fornuftige skift så de også får med seg konserter.
Interessert?
Send en epost til post@askerock.no med “Frivillig” i emnefeltet, og fortell kort om deg selv og hvilken post du er interessert i!


Vi trenger for tiden frivillige til følgende poster:

Bar: Her vil man jobbe i baren under barsjef Oskar sin gode veiledning. Jobben går ut på å tappe øl og servere mat til våre prominente gjester, selge både festivalens og bandenes merchandise samt ta imot betaling. Noe enkel matlaging på grill må også påregnes.

Kjøkken: Kjøkkenet er på mange måter festivalens hjerte. Her skal mat til både artister og gjester produseres, og eventuelt sendes ned til baren for ferdigstillelse. Her er det matlaging som gjelder, og man jobber under vår kyndige kokke – Eirin. Skiftene her varierer igjennom dagen, så her er det god mulighet til å få litt fri til å se favorittbandet!

Sikkerhet: Sikkerhet er en svært viktig del av en festival, da alle skal føle seg trygge og ingen skal bli skadet. Her vil du få jobbe tett mot sikkerhetsteamet vårt, og få oppgaver som scenevakthold, vakthold ved inn- og utganger, områdevakthold, samt passe på at alle oppfører seg så bra som man kan forvente.

Scene/rigg: Dette er en kremjobb, da den i hovedsak foregår før og etter festivalen. Her skal du være med på å rigge opp og ned scenen, gjerder og alt som trengs for å gjennomføre festivalen. Det trengs også noen som kan jobbe underveis i festivalen med å assistere med changeovers osv.

Lyd: Vår eminente lydmann, Børje, har i år behov for en lydassistent. Oppgaver kan være alt som har med lyden å gjøre, og du vil ha hovedbase ved front of house.

Vedlikehold: Denne er jobben for “poteten” som kan gjøre litt av alt, har et øye for detaljer og liker at folk har det trivelig og ryddig rundt seg. Her kan man rusle bedagelig rundt på festivalområdet mens man plukker opp søppel og får det i rett beholder, fyller på dopapir når det er lite igjen i festivaltoalettene osv. Man kan også fort bli satt til andre oppgaver om det “brenner”.

 

All opplæring innen alle kategorier vil bli gitt, og det kreves ingen forhåndskunnskaper med unntak av lyd. Der kan det være greit om man har noe erfaring med enten lydproduksjon eller live-lyd. Til bar og sikkerhet trenger vi personer over 18 år, mens til resten ønsker vi personer mellom 16 og 100!

Egen frivilligkontrakt vil bli signert, og man vil kunne ha fortløpende kontakt med sin områdeansvarlige i forkant og underveis i festivalen.

Attest på arbeidet vil også kunne leveres i etterkant ved forespørsel.

Dette er en ypperlig anledning til å lære noe nytt, eller å jobbe litt med ting du allerede interesserer deg for – samt få gratis festivalpass med på kjøpet! Interessert? Send en epost til post@askerock.no med “Frivillig” i emnefeltet, og fortell kort om deg selv og hvilken post du er interessert i!