Header Image

HOTELLMULIGHETER

Scandic Asker
Bo i Asker sentrum, med gangavstand til flytoget og en kort togtur unna Oslo sentrum. Med en konferansekapasitet på opptil 300 deltakere, skreddersyr vi konferansepakker og tilbyr fleksible løsninger med mulighet for å tilrettelegge for både små møter og konferanser.

Scandic Asker ligger ca 500m fra Asker tog- og bussterminal. Derfra er det kun en kort tog- eller busstur fra Asker stasjon til festivalen på Hvalstad.

Holmen Fjordhotell
“Vakkert beliggende i strandkanten.”

Holmen Fjordhotell har røtter tilbake til 1924 i nærområdet, og ligger svært pent til for festivalgjestene. Herfra går det busser fra hotellet til Hvalstad og festivalen, eller man kan ta en gåtur på ca 30 minutter.

Thon hotell Vettre
“Thon Hotel Vettre ligger i landlige og rolige omgivelser i Asker, kun en 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Her kan du nyte nærheten til sjøen, og vandre langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen.

Thon hotell Vettre ligger noe lenger unna festivalen enn Holmen Fjordhotell, men også fra dette hotellet går det busser som tar deg inn til Hvalstad.

Quality hotell Leangkollen
“Quality Hotel Leangkollen er et konferansehotell litt utenom det vanlige, med mektig historie i veggene og beliggenhet i sjarmerende omgivelser preget av skog, eplehager og store terrasser.

Leangkollen ligger litt utenfor allfarvei i forhold til de øvrige hotellene, men etter en kort gåtur er det bussforbindelse også fra dette hotellet. Et svært sjarmerende og historisk hotell, med dype røtter i Asker.

Berger gårdshotell
“Berger gård har en relativt stor bygningsmasse plassert rundt et tradisjonsrikt tun og en stor hage. Deler av hovedbygningen er datert helt tilbake til 1600-tallet. Huset er bygd ut i etapper, og det er fløyene som er “yngst” fra 1902. Vi har flere overnattingsalternativer. I hovedhuset har har vi en leilighet (“Syrinsuiten”) på 50 kvm med eget bad og kjøkken. I andre etasje er det fire rom som deler bad og tekjøkken. I tillegg er det en felles oppholdsstue. I tillegg har vi en frittliggende Drengestue. Denne er koselig med relativt enkel standard.”

Berger gårdshotell er overnattingsmuligheten som ligger absolutt nærmest festivalen. Fra festivalområdet kan man se opp på den tradisjonsrike gården, og det er kun få hundre meters gange til et herlig opphold i landlige omgivelser!

Thon hotell Oslofjord
Thon Hotel Oslofjord ligger sentralt til i Sandvika, kun 10 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet har store og komfortable rom, og er et av landets største konferansehotell. Det er kort vei til kollektivtransport, og kommer du med bil kan vi tilby parkering etter gjeldene betingelser.

Thon Hotell Oslofjord ligger i Sandvika sentrum, med kort gange til Sandvika stasjon. Derfra går det både tog og buss inn til Hvalstad og festivalen.