Header Image

Where Angels Fall

Symfonisk gothmetal [NOR]

Dere ville ha de beste, men de beste kunne ikke komme - Her er Where Angels Fall! På Askerock 2022 er det de originale medlemmene fra 2003 som igjen står på scenen, og de lover et eksklusivt comeback-show ut av en annen verden når Asker fylles med god, gammaldags symfonisk gothmetall! Dra med to øl og still opp foran scenen, for dette blir et TRØKK ut av en annen verden!

Where Angels Fall ble startet i 2003 av André Hrafn Bendigtsen (gitar), Ole Kristian Løvberg (trommer) og Eirin Bendigtsen (vokal). Kort tid senere kom Kristian Evjen Svenning (bass) med på laget, og de hoppet straks i studio for å spille inn sin første EP – Dies Irae (2004).
Fra 2008 ble det noen utskiftninger på bass og trommer, der Espen Lohne (Villgress) kom inn på bass, og Jarle Byberg (Urgehal m.m.) kom inn på trommer. Where Angels Fall gav ut Redemption (2013) og har ikke spilt sammen siden det.
Fra oppstarten i 2003 har Where Angels Fall rukket å gi ut EPen Dies Irae (2003), albumene Illuminate (2006), Marionettes (2008) og Redemption (2013) i tillegg til to singler (Indifferent og Senseless). De har også vært på europaturné med kultbandet Theatre of Tragedy, samt holdt masse konserter i inn- og utland. Bak seg har de også avtaler med selskaper som Voices Music & Entertainment, Indie Records og sør-amerikanske Hellion Records m.fl.
Du kan høre Where Angels Fall her: