Header Image

Reckless Souls

Rock/metal [NOR]

I år står denne trønderbataljonen av rockehelter klare for å innta scenen på Askerock! Det blir fart, det blir moro og det blir bredspektra rock som ljomer igjennom Askers skoger dagen Reckless Souls står på scenen! Dette vil du ikke gå glipp av!!

Hva får du om du blander en kopp Foo Fighters, spiseskje 90-talls Metallica, en klype Bokassa og lar det godgjøre seg? Du sitter da igjen med Reckless Souls, et versatilt og veltrimmet rockeband godt plantet i Trondheim.
Gjennom bandets snart 10 år reise har de utviklet seg fra å være en trio med preg av garasjerock, til å være en firkløver som dekker nesten alle sidene rockesjangeren kan tilby. Ikke være overrasket over at du får stoner punk i det ene øyeblikket, og i det andre en pompøs og treffende rockeballade med store refreng og majestetiske gitarsoloer. Musikken treffer like godt den gamle skolen rocke fans, som den nye. Disse skildringene beskriver godt variasjonen Reckless Souls tilbyr, spesielt på bandets siste album, «Timeless». Albumet er resultatet av alle de års utvikling siden 2013 gjennom de mange oppturene og nedturene reisen har gitt.
Gjennom disse erfaringene står bandet nå sammen sterkere enn noensinne, og er klare for å vise at rocken lever i beste velgående.
Bandet har bred erfaring på scenen. Gjennom bandets historie har de deltatt i regionsfinale i band konkurransen «Bandwagen», spilt rundt på flere klubber i Norge, samt festivaljobber som Christansund Rockfest, Trondheim Metal Fest og Skjærvafest.
Du kan høre Reckless Souls her: