Header Image

Infidus

Metal (NOR)

I år har de truet med både buksevann og lårhøne om de ikke får spille på Askerock på lørdagen, og da kan jo ikke vi si nei! Dette blir et tung og heftig innslag, der vi blir noen av de første som får høre debutlåtene live! Her er det bare å komme seg foran scenen når dette lokomotivet av et band drar i gang!

Infidus ble unnfanget i en kald og muggen kjeller i Oslo, Norge. Bandet besto av fire karer – to på gitar/vokal (Øyvind Hetland / Kenneth Andresen), en trommeslager (Trond Lund) og en bassist (Øyvind Østensen). Noen år senere ble den tidligere vokalisten til Aggressive Chill med på laget – (Mikael Willy Wilhelmsson) fra Strömstad i Sverige og gjorde bandet komplett.

 

Bandet slipper debutalbumet Endless Greed over hele verden gjennom det norske metallselskapet Crime Records fredag ​​22. april 2022. Albumet er produsert og mikset av Fredrik Nordström i Studio Fredman, Gøteborg. (In Flames, Dark Tranqullity, At the Gates, Bring me the Horizon, Dream Evil)

 

Alle i Infidus har spilt musikk det meste av livet, utforsket forskjellige sjangere med forskjellige band, før de endelig fant tonen sammen. Inspirasjonen deres kommer fra band som Tool, Soundgarden, Metallica, Mastodon, Killswitch Engage, Periphery og mange flere. Resultatet er en dristig blanding av hard rock og metal.

 

 

Du kan høre Infidus her:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCD-z5mnWthBJi2Ty45CldAg

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/23DWf7COfP7qZyUAtI3em4?si=w1mRiFDQTJSXiOc7_LoXSQ