Header Image

Malabari

Rock/metal [NOR]

I fjor spilte noen av gutta i Malabari på Askerock i form av bandet Reckless Souls, til stor glede for publikum. Nå er de tilbake i ny drakt, og trønderbataljonen har byttet ut skinnvester og mokasiner med et røffere og tyngre lydbilde og image. De gav nylig ut sin første single - Spellbound - med påfølgende musikkvideo. Dette blir fett, og vi gleder oss stort når Malabari inntar scenen på Askerock på lørdagen!

Noe malabarisk i sikte.
Det er på tide å riste litt liv i hardrocken, og Malabari er klare for å markere at rocken er langt ifra død, og det på malabarisk vis. Bandet består av fire ellers meget ulike mennesker med ulik tilnærming til rock, men som sammen klarer å smelte sammen det beste fra sine inspirasjonskilder for å skape et unikt produkt. Musikalsk har Malabari plantet føttene sine i både den klassiske og moderne hardrocken, og representerer en potpurri med det beste fra begge verdener i en særegen innpakning. Store gitarer, dundrende bass, enorme trommer og kraftfull vokal er synonymer Malabari dekker.
Før bandet i det hele tatt tok steget inn i offentligheten, gikk de av med seieren i den eviglange tradisjonen TM:Live (tidligere kjent som Trøndersk mesterskap i pop & rock) på sin aller første liveopptreden. Med en enorm spilleglede, scenetekke og karisma, er Malabari en like stor nytelse og opplevelse på scenen, som de er på plate.
«Welcome to Malabari»
Debut EP’n «Welcome to Malabari» er ikke bare et første møte med omverdenen, men også et statement fra et sultent band som ønsker å sette sine spor i rockens verden. Med store gitarmelodier og uimotståelige refreng presterer bandet å skape musikk som er like tøff, som den er fengende. «Welcome To Malabari» er i sluttfasen av innspillingen og vil bli utgitt våren 2023. En storm er i vente. Hold fast, eller bli revet med. Det skal godt la seg gjøre å ikke bli revet med.
Du kan sjekke ut Malabari her: