Header Image

Hrafn

Metal (NOR)

Hrafn. Bandet som har en gitarist på vokal. En bassist på gitar. En klarinettist på bass. De er heldigvis backet opp av to dyktige vokalister og en svært habil trommis. Hva kan gå galt? Det er jo bare å møte opp og se! Staben i Askerock er minst like spente som publikum, når Hrafn drar igang på Askerock for første gang!

Musikerne i Hrafn har alle lang erfaring fra en rekke forskjellige band og sjangere, som blant annet Sarpedon, Where Angels Fall, Viking Queen, The Pricks, Spiker og Elvarhøi.
Sekstetten leverer solide doser med trøkk og variasjon til publikum live, der Hrafns raspende røst glir sammen med de delikate tonene fra Eirin og Lady Elisabeth – godt understøttet av Carls dundrende trommer, Unnis pumpende bass, og Kristians heftige gitarriff.
Å komme på en Hrafn-konsert er mer enn bare en konsert. Det er en opplevelse, og en reise som tar deg igjennom sinnets lunefulle irrganger med en “oss vs dem” holdning.
Ingen av oss er like, og alle har sitt å stri med. Hrafn representerer alle de av oss som ikke er helt A4, via en solid fremføring av treffende låter og heftig sceneshow. Fanbasen kalles “Ravner”.
Kanskje er du også en Ravn etter dette?
Hrafn har tidligere gitt ut EPen “Burning Bridges (2020)”, og er straks klare med ny singel og video.
Du kan høre Hrafn her: