Header Image

Everbloom Valley

Rock [NOR]

Astradica måtte dessverre trekke seg fra årets Askerock, men vi var så heldige at vi fikk inn Everbloom Valley istedet som en knallgod erstatning! Denne unge - og forholdsvis friske - kvartetten, serverer låter som drar deg RETT tilbake til 60- og 70- tallet med en frontfigur av de sjeldne. Dette har du ikke lyst til å gå glipp av!

Everbloom Valley er en ung og frisk rockekvartett, startet opp våren 2022. Bandet spiller spennende og energisk poprock med nikk til lyden av det varme, britiske 60- og 70-tallet og til eminente band som Supergrass og Motorpsycho.
​Siden debuten på Gamla i Oslo, mai 2022, har Everbloom Valley etablert seg som et rått liveband fullt av energi, som fanger publikum hvor en de spiller. Bandet har vært rundt på både Norges- og Europaturné og er aktuelle med EP-ene «Bound for Mexico» og «The Initiative to love». Everbloom Valley kommer med ferske singler fra sitt kommende debutalbum til sommeren!
​Bandet består av Rasmus Aanje på leadvokal og bass, Tomas Pereira på vokal og gitar og Alf Kippersund Nordseth på trommer. Rasmus og Tomas er tidligere medlemmer i bandet The Pricks, som har hatt stor konsertvirksomhet både innen- og utenlands og Alf kan man også høre som trommeslager i bandet Villskudd. Nå har de samlet seg for å lage sitt drømmeband.
Everbloom Valley er en poprockgruppe man burde se opp for i fremtiden, med en rekke konsertplaner og kommende utgivelser!

Du kan sjekke ut Everbloom Valley: