Header Image

Dani Kalifornia

Trubadur (NOR)

På Askerock blir det ekte Kalifornia-stemning når Dani åpner festivalen med sine tolkninger av kjente og kjære låter! Forhåpentligvis får vi også et solid knippe av hans egne låter! Her er det bare å hente seg øl og mat, og starte festivalhelgen sittende på plenen mens man nyter tonene fra Dani Kalifornia!

Trommis siden barnsbein av, og selværklært pop-punker siden 2001. Nå har denne lille spirrevippen dratt frem kassegitaren for å ta deg med på en liten reise gjennom noen av de mest kjente og ukjente pop-punk-rock låtene i hans minne!
Ikke bare har han spilt i utallige forskjellige band opp gjennom årene, men han har også hatt en finger med i både hip hop, partyband og litt – bevaremegvæl – country!
Med mange års erfaring i å irritere – men også sjarmere – vil denne karen, med en stemme som kan minne om Tom Delong (uten hintet av nyslaktet katt), sette minnene i sving!
Gjør deg klar for en blanding av Blink 182, Jimmy eat world, the White stripes og et lite knippe egne låter!
Dette er KALIFORNIA!

Du kan høre Dani Kalifornia her:

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0PjhdsPNUropqekA7852cV?si=GRGhBuJPQ06Bgc-dFf0UtA&nd=1&fbclid=IwAR2rCP5PN_JpUUuKPoiHkAnS6Pkp_sCDwOXBYZsCChEncF4_pstjzXrOMiU