Header Image

Dance Commander

Hard rock [NOR]

Dance Commander har allerede gjort seg bemerket i både inn- og utland, og i 2023 har vi funnet fram godteposen og lurt og lokket dem til Askerock! Med nytt album og musikkvideo på trappene er det ikke annet å gjøre enn å lene seg tilbake og glede seg til dette showet!

Dance Commander fra Oslo fronter norsk gitarrock med et show som gir deg alle de riktige følelsene på alle de riktige stedene.
High class rock n roll ala Hellacopters møter Clutch.

“…rock som er både energisk og fengende, med en befriende mangel på respekt for musikkpoliti, der de røver i både øst og vest uten å kopiere noen. Dette kan jeg like!” – Espen Nørvåg Slapgård, Metal Hammer Norway/Oslo Rock Dealers.

“Seriøst tøft!” – Torkil Torsvik, Radio Rock

“Powerrock og heftig sceneshow fra start til slutt…er ikke redd for å utfordre musikksjangerne og dette gjør dem til et band heeelt i sin egen gate, og vi ELSKER DET!”- Halvor Hovland, RønsenROCK

Med flere hundre tusener treff på Spotify, hvorav låten “Discolicious” alene har over en kvart million lytt, og nærmere et tresifret antall konserter i både inn- og utland, sørger Dance Commander for en eksplosiv opplevelse
du ikke vil glemme, og bandet planlegger nytt album og musikkvideo i 2023.

 

Du kan høre Dance Commander her: