Header Image

Conversion Therapy

Punk/rock [NOR]

Når det dumper inn en mail med tittelen “Homopunk til Hvalstad” så må det jo sjekkes ut! Når de i tillegg serverer dritfet musikk og titulerer seg som et homofilt og samisk punkband fra Finnmark er jo alle stigmaene komplett, og det bare MÅ bookes og oppleves! Dette blir fest!!

Conversion Therapy er et homofilt og samisk punkband fra Finnmark.
Debut-EP’en til bandet “Long Nights” er en samling av 6 alternative og sjangerhoppende sanger. Fra tradisjonell punkrock-sound med BDSM tematikk i “Slave”, moderne Emo Trap låter i “Poison” og “Loser”, lofi-inspirerte ballader i “Bleeding Oxygen” og “My Worlds Collide” til kulminering av hele dette lydbildet i tittelsangen “Long Nights”.
Inspirert av alt fra punkband som Green Day, NOFX, Magnolia Park og Modern Baseball til andre alternative artister som Lil Peep, POORSTACY, nothing,nowhere og Powfu.
Musikken til bandet er ikke kun en fusjon av sjangre, men også kulturer. Bandet består av folk fra både det homofile og det samisk miljøet. Vi håper å vise mangfoldet i Finnmark og bryte barrierer i det som noen gang kan være et veldig macho og snevert syn fra helt nord i landet vårt. Måten vi vil gjøre det på er å være stolt over vår egen identitet og synliggjøre at selv i Finnmark så er det rom for å være akkurat slik en er.
“The Norway-based band fuse elements of emo and pop-punk into their genre-defying sound. Breaking boundaries and traversing genres.”
– The Otherside Reviews

 

Du kan sjekke ut Conversion Therapy her: