Header Image

Connect the Circle

Metal [NOR]

Askerock er glade og stolte av å presentere vår første headliner - Connect the Circle! Dette hardtslående progmetallbandet har høstet solide godord både nasjonalt og internasjonalt, og nå er de klare til å rocke Askerock! Vi gleder oss som unger på julaften, så her er det bare å finne fram godteposen og komme seg foran scena - dette blir skamfett!!

Connect The Circle ble dannet i 2018 og har siden oppstarten rukket å slippe tre album. ‘This Is Madness’ (2020), ‘Mother Of Evil’ (2022) og ‘Blinded By The Violence’ (2023) har alle høstet svært gode anmeldelser både i Norge og i utlandet, og vært med på å løfte Connect The Circle opp i toppsjiktet blant norske prog-metal band. 

Musikken er både hard, progressiv og melodiøs, mens tekstene ofte er skrevet i form av korte historier, hentet både fra virkelige hendelser og myter.

Connect The Circle er et visuelt og hardtslående band som virkelig bør oppleves live, og etter nylig å ha signert kontrakt med The Norwegian Sound Records er hatten fylt med spennende planer som kommer til å realiseres i tiden fremover.

Arild Fevang – Vokal

Kenneth Brastad – Gitar

Mariuuz – Bass

Robert William – Trommer

Du kan høre Connect the Cirle her: